Proiect finalizat: Noua Maternitate Bega, Timișoara

Suntem încântați să anunțăm finalizarea și predarea către beneficiar a unui nou proiect important pentru sistemul sanitar și întreaga comunitatea din Timiș: 𝐍𝐨𝐮𝐚 𝐌𝐚𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐞𝐠𝐚.

Noua clădire, concepută să ofere condiții optime pentru mame și nou-născuți, este prima unitate de acest gen inaugurată în Timișoara în ultimii 50 de ani.

Cu o suprafață utilă de 5.400mp și 126 de paturi, maternitatea cuprinde, printre altele, compartimente de fertilizare în vitro, obstetrică-patologică, ginecologie, chirurgie laparoscopică şi histeroscopică, obstetrică fiziologică şi de spitalizare de zi. Totodată, are prevăzute şi compartimente de terapie intensivă, prematuri, nou-născuţi eutrofici, o secţie ATI, bloc operator, săli de naşteri şi camere de gardă.

Acest nou proiect finalizat subliniază încă odată angajamentul și profesionalismul echipei noastre în a transforma planurile în realitate. Suntem mândri că putem oferi un spațiu în care siguranța, confortul și îngrijirea de cea mai înaltă calitate sunt priorități absolute.

Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor care au contribuit la succesul acestui minunat proiect, precum și beneficiarului acestei lucrări, Consiliului Județean Timiș, pentru încrederea acordată.

Alături de noi, în cadrul acestui proiect unic, au fost: Tehnodomus, Sfera Con, Hospital Technical Solutions, Kral Medical Solutions și Tehnoplus Medical Service.

Sunt momente ca acestea, care ne confirmă misiunea și ne motivează să continuăm să construim proiecte care fac diferența în viețile oamenilor.

Construim pentru viitor. În România.