O nouă contrucție, o nouă investiție în domeniul hotelier.

Un nou parteneriat Construcții Erbașu x Accor.
Noul hotel, Novotel Living Bucharest Băneasa va face parte din rețeaua Accor (lider mondial din industria ospitalității) și va fi poziționat chiar vizavi de cea mai mare zonă comercială din București, Băneasa Shopping City.

Construcția a început în trimestrul al treilea din 2023, iar hotelul cu 150 de camere este programat să intre pe piață în iunie 2025. Cu Novotel Living, Construcții Erbașu și Accor aduc conceptul de ședere prelungită (extended stay) pe piața din București. Viitorul hotel va oferi diferite tipuri de camere cu chicinetă și un spațiu flexibil de lucru. Parterul va lua forma unui hub social, pentru masă, întâlniri și socializare. Alte facilități includ o zonă de luat masa disponibilă toată ziua, o sală tip „cinema”, un spațiu modular pentru întâlniri, o sală de fitness, o parcare mare și un spațiu verde exterior.

„Anunțul de astăzi marchează dezvoltarea portofoliului nostru în domeniul ospitalității și întărește promisiunea pe care am făcut-o în urmă cu cinci ani, când am lansat ibis Styles Bucharest Erbas. Să onorăm moștenirea primului nostru hotel și să ducem povestea acestuia mai departe. Grupul Accor a fost un partener de încredere pentru noi în acest demers și suntem bucuroși să ne extindem colaborarea. Cu ajutorul galeriei de branduri iconice ale Accor și cu canalele sale puternice de marketing și distribuție, aducem investițiile noastre în lumina reflectoarelor și le ancorăm pe harta călătorilor internaționali.” – a declarat Cristian Erbașu, CEO al CONSTRUCȚII ERBAȘU S.A.