Un nou proiect: Centrul Cultural Multifuncțional din Oradea, Bihor

Ne face plăcere să vă anunțăm semnarea contractului pentru construcția unui nou obiectiv important: 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 𝐌𝐮𝐥𝐭𝐢𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐢𝐧 𝐎𝐫𝐚𝐝𝐞𝐚.
Proiectul prevede construirea clădirii, asigurarea utilităților, amenajarea accesului, a aleilor și a platformelor pietonale, precum și amenajarea spațiilor verzi.
Clădirea va avea o suprafață construită desfășurată de 10.450mp și o suprafață utilă totală de 8.015mp. Principalele spaţii ale viitoarei clădiri sunt: sala principală cu o suprafaţă de 1.244 mp şi 1.077 de locuri, din care 22 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, șcena, buzunarele de scenă şi spaţiile destinate artiştilor. Totodată, vor fi și două săli secundare multifuncţionale cu o suprafaţă totală de aproximativ 607 mp, foaiere, cu o suprafaţă totală de aproximativ 1.630 mp, incluzând atât un spaţiu situat la demisol, cât şi un spaţiu de tip co-working cu specific cultural.
Beneficiarul acestui proiect este 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝐁𝐢𝐡𝐨𝐫, iar proiectul va fi finanțat cu fonduri europene, prin Programul Transfrontalier România – Ungaria
Proiectul tehnic a fost realizat de compania 𝐒𝐭𝐞𝐟𝐚𝐧𝐨 𝐏𝐨𝐳𝐳𝐢 & 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐧𝐞𝐫𝐬 (Maria Ghinia, Radu Roșu, Duță Costin și Tiberius Teleky) , în cadrul unui concurs de proiecte.
Valoarea proiectului: 122.284.127,49 lei
Termenul de execuție: 32 de luni