Cristian Erbașu: Ne-am propus creșterea numărului de angajaţi cu peste 30%.

Antreprenorul Cristian Erbaşu, care deţine compania Construcţii Erbaşu, vrea să crească numărul de angajaţi în 2023, pornind de la nevoia de forţă de muncă pe care o impun proiectele pe care le are în desfăşurare. Astfel, Construcţii Erbaşu plănuieşte să majoreze numărul de angajaţi cu peste 30% în 2023, după ce deja anul trecut acest indicator a crescut cu 35%.

„În acest moment, avem 1.200 de angajaţi în firma Construcţii Erbaşu şi peste 2.000 de angajaţi în grupul de firme Erbaşu, care, pe lângă construcţii, mai activează şi în agricultură, zootehnie, industrie alimentară, comerţ, turism şi imobiliare. Construcţiile rămân însă domeniul predominant al grupului nostru de firme, cu aproximativ 85% din cifra de afaceri“, spune Cristian Erbaşu.

În vara anului 2022, Cristian Erbaşu spunea că firma are în derulare peste 100 de proiecte cu valori cuprinse între 2 milioane de euro şi 100 mil. euro. Primele trei cele mai mari contracte erau extin­derea aeroportului Craiova (80 de milioane de euro), lucrările de reabilitare termică a blocurilor în sectorul 4 (70 de milioane de euro) şi reabilitarea Universităţii din Bucureşti (60 de milioane de euro).

În anul 2022, compania Construcţii Erbaşu a avut o creştere de peste 20% faţă de 2021, atât ca cifră de afaceri, cât şi ca profit.