You are here

Resurse tehnice

Baza materiala a Grupului de firme Erbasu cuprinde peste 200 de utilaje moderne, statie de asfalt de mare capacitate, ferma de crestere a animalelor, fabrici ultramoderna de procesare a laptelui, un centru logistic de exceptie, aflat in B-dul Uverturii 194-200 din Capitala, precum si cladirea sediului administrativ, str. Nicolae G. Caramfil nr. 72, in Bucuresti.

 

Statia de asfalt Giulesti

  • Statia de asfalt Bennighoven Concept TIP "TBA 3000" este una dintre cele mai performante si ecologice statii de mixturi asfaltice existente in acest moment pe piata.
  • Statia dispune de instalatie de granulat, ceea ce permite fabricarea unor anumite tipuri de asfalt folosite la autostrazi, conform normelor si standardelor europene in vigoare.
  • Statia este automatizata complet si prevazuta cu sisteme de siguranta ce implica oprirea ei instantaneu in cazul unei eventuale probleme, reducandu-se la minim posibilitatea unor accidente, ceea ce corespunde normelor si standardelor SSM.
  • Statia dispune de cantar electronic tip MASTER TECH UK 2896, avand capacitate de pana la 60 de tone si de un incarcator frontal tip LIEBHERR 538.