You are here

Constructii Erbasu S.A.

Societatea Comerciala CONSTRUCTII ERBASU, a fost infiintata pe baza Decretului - Lege 54, in iulie 1990, ca intreprindere mica, cu capital integral romanesc, avand 20 de angajati. Din anul 1991 compania, pastrand caracterul de afacere de familie, s-a transformat in Societate pe Actiuni, ca actionari fiind cooptati o serie dintre angajatii aflati inca de la inceput in firma si care au contribuit din plin la dezvoltarea ei.

Evolutia constant pozitiva din cei 27 de ani parcursi de la infiintare si pana in prezent a facut ca societatea sa fie capabila sa abordeze o gama variata de lucrari in domeniul constructiilor si nu numai, indiferent de marimea si complexitatea acestora, stabilind, astfel, raporturi contractuale atat in domeniul de stat, cat si in cel privat. Din dorinta de a se optimiza si de a-si creste gradul de profesionalizare, in anul 2001 Constructii Erbasu SA s-a transformat in GRUPUL DE COMPANII ERBASU, fiecare entitate rezultata avand domenii de expertiza distincte si bine definite:

• CONSTRUCTII CIVILE toate tipurile de proiecte de constructii civile cu diferite grade de dificultate in interiorul tarii si in afara ei cu o experienta de peste 27 de ani

Contact

SC CONSTRUCTII ERBASU SA

Telefon : 021 232 35 45

Website : www.erbasu.ro